ZAVRŠNA SVEČANOST UČENIKA OSMOG RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE „SLAVKO RODIĆ” U KRAJIŠNIKU

0 1.015

Đaci za ponos: malobrojna, ali uzorna generacija

krajisnik

Učenici Osnovne škole „Slavko Rodić” u Krajišniku su 4. juna proslavili matursko veče u Domu penzionera u ovom mestu. Zajedno sa razrednim starešinom Biljanom Šurjančev, pripremili su prigodan program uz izvođenje školske himne koja je sada prvi put predstavljena javnosti, a koju je napisala i komponovala upravo njihova razredna starešina. Skupu je prisustvovao veliki broj nastavnika, roditelja i prijatelja, a sve ih je pozdravio direktor škole Dragan Jeftić.

Ova generacija, iako brojčano najmanja u istoriji škole, ostvarila je do sada sigurno najbolji uspeh – kaže Dragan jeftić. – Od jedanaest učenika, koliko ih ima u ovoj generaciji, osmoro je ostvarilo odličan uspeh, a troje su nosioci diplome „Vuk Karadžić”. To su Stanislava Srdić, Ana Kralj i Aleksandar Mandić. Učenik generacije je Stanislava Srdić, osvajač nagrada na više opštinskih i regionalnih takmičenja.

I ovih dana, kada se održavaju maturski ispiti, ovi učenici su najbolji u opštini Sečanj. Prosečan broj osvojenih bodova daleko je najveći u celoj opštini.

A. B. – List Zrenjanin

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana