3. Foto safari „Jaša Tomić 2019“

1.329

Internet portal opštine Sečanj i regiona Vojvodine „NMR Info“ Jaša Tomić i Foto klub „CD13“ iz Zrenjanina, u saradnji sa Foto savezom Srbije, u subotu, 1. juna 2019. godine organizuju III Međunarodni Foto safari „Jaša Tomić 2019.“
Mesto Jaša Tomić će tako i ove godine biti domaćin svim zainteresovanim fotografima, profesionalcima i amaterima, svim zaljubljenicima u fotografiju i fotografisanje, koji žele da svojim objektivom zabeleže sve još neotkrivene i manje poznate istorijske i kulturne znamenitosti, kao i prirodne lepote ove prave male banatske varošice, a njihovi radovi nastali tokom ovog safarija biće predstavljeni na izložbi i učestvovati na nagradnom konkursu krajem septembra.
U okviru pratećeg programa foto safarija svi učesnici, kao i posetioci, imaće priliku da pogledaju izložbu fotografija „Putovanja 3 objektiva“ Tomislava Peterneka, Igora Mandića i Goran Kukića u Pravoslavnoj crkvi Svetog Nikole, stalnu postavku starih fotografija mesta Jaša Tomić i Busenje u zgradi Mesne zajednice, kao i izložbu „Naiva na staklu“ u Domu kulture. Manifestaciju će obeležiti i 2. Etno festival svih udruženja žena sa teritorije opštine Sečanj, tokom kojeg će se u parku pripremati i degustirati razni specijaliteti.
Foto safari „Jaša Tomić 2019“ održava se pod pokroviteljstvom opštine Sečanj, uz podršku Mesne zajednice Jaša Tomić i Turističke organizacije opštine Sečanj.
Svi zainteresovani za učešće na ovogodišnjem foto safariju treba da popune PRIJAVU, a za sve dodatne informacije kontaktirati Spasu Mladenovskog, putem telefona 064/374 20 43.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.