Akademac pobednik turnira

0 1.272

otvaranje-13

U subotu, 8. oktobra 2016. godine u Jaša Tomiću održan II Međunarodni memorijalni turnir veteran u malom fudbalu. Organizator turnira FK “Radnički 1911” uz veliku pomoć Zarin Milivoja i Kordić Milana. Velika podrška lokalne samouprave i Predraga Miloševića, predsednika opštine Sečanj.

Na turniru, od osam prijavljenih ekipa veterana učestvovalo sedam, jer je ekipa Šida opravdano izostala. Učestvovali su veterani Banja Luke, Brčkog, Loznice, Kikinde, beogradskog Partizana, Akademca iz Beograda i Radničkog 1911 iz Jaša Tomića.

docek-03

Doček gostiju u hotelu “Crveni cvet” u Sečnju. Predrag Milošević je pozdravio sve goste, zahvalio se na dolasku i učešću na turniru.

otvaranje-21

Pre početka turnira Bošku, Cobanu i Pevcu, legendama jašatomićkog fudbala pomen izvršio protonamesnik Miladin Jović a turnir proglasio otvorenim Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj.

igra-02

Malobrojna publika je uživala u igri svih ekipa. Veterani su još jednom pokazali kako se igra pravi fudbal. Za III mesto snage su odmerile ekipe Banja Luke i Brčkog. III mesto je  osvojila ekipa Banja Luke pobedivši veteran Brčkog sa 5:2. I mesto pripalo je Akedamcu jer je u finalnoj utakmici pobedila veterane Partizana rezultatom 2:1.

Sastav Akademac VMA

Mihajlov, Zarić A., Zarić M., Stanković, Savić, Beslać, Mladenović, Erić, Stevanović i Mitrović.

Sastav Partizan

Budiša, Tomić, Kadanić, Kodžo, Smiljanić, Antić, Žunić i Mihajlović.

Najbolji igrač turnira

Arov Milorad – Vrbas Banja Luka

Najbolji strelac turnira

Žunić Miodrag – Partizan

Najbolji golman turnira

Mihajlov Sveta – VMA Beograd

klubovi-01

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana