Aleksa Krtolica, učenik generacije 2004.

0 1.738

-“Dragi naši maturanti, poštovani roditelji, kolege i svi prisutni na ovoj svečanosti, večeras smo se okupili da pozdravimo i ukažemo čast našim maturantima 2004. godišta, školske 2018/19. godine.
Ispred nas se nalaze dvanaest učenika ove generacije koji su pre 10 godina prvi put ušli na vrata naše škole radoznali da vide šta se krije u tako velikoj zgradi. Tu su našli mnoštvo dece, vaspitačice, učiteljicu, nastavnike i sve ostale zaposlene koji su pokušali da ih podrže i ohrabre u njihovom odrastanju i sazrevanju. Verujem da delim mišljenje svih prisutnih da je odrastanje ove generacije bilo veoma specifično. Protkano je velikim pažnjom najpre roditelja, pa zatim i svih u školi, da se iz svakog od njih izvuče ono što je pozitivno, a da to ne utiče na njihov normalan psihofizički razvoj.
Dragi maturanti, vi ste uspešno napravili svoj prvi veliki korak u životu. Ostaje još da učinite mali napor kako bi položili završni ispit osvojili što više bodova i svi upisali željene srednje škole. U tome ćemo vam pružiti svu neophodnu pomoć i podršku.
Dragi naši maturanti, želim vam puno zdravlja i da uspešno nastavite da koračate kroz život imajući u vidu reči kineske poslovice : „Planinu će pomeriti samo onaj koji je u početku pomicao kamenčiće“.”, deo je izlaganja Ljupčeta Trpčevskog direktora osnovne škole “Stevan Aleksić.”
Inače, u ovoj generaciji od 12 učenika 3 ima odličan uspeh u 8. razredu. To su Aleksa Krtolica, Lidia Špaček nosioci Vukove diplome i Gorana Tatomir. Aleksa Krtolica se izdvojio u ovoj generaciji po uspesima kao višestruki učesnik na republičkim takmičenjima. Time je zasluženo proglašen od strane Nastavničkog veća za učenika generacije 2004.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana