Edukacija poljoprivrednog sektora opštine Sečanj

0 778

Pozivaju se poljoprivrednici da uzmu učešće u okviru jednodnevne edukacije sa temom „Elektronsko poslovanje“- Promocija aktuelnih javnih poziva Ministarstva privrede, Razvojne agencije Srbije i Fonda za razvoj Republike Srbije.
Sreda 12. jun u maloj većnici opštine Sečanj u terminu od 10.00 h do 13.00 h.
Prijava na tel: 060/3036617

Teme:
IPARD – mogućnosti i modeli korišćenja sredstava i najava novog poziva (nabavka poljoprivredne mehanizacije i investicije u izgradnju objekata u funkciji poljoprivrede);
Elektronsko upravljanje podacima u poljoprivrednoj proizvodnji – prezentacija web aplikacija „Knjiga POLjA“ (sistem za stručnu pomoć svima koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom (pojedinci, poljoprivredna gazdinstva, firme, zemljoradničke zadruge i sl.) bez obzira da li je u pitanju ratarstvo, povrtarstvo, voćarstvo ili neki drugi vid poljoprivredne proizvodnje. Sistem je potpuno grafički orijentisan. Sve parcele i proizvodne table se prate na digitalnoj mapi, uz prikaz najbitnijih podataka vezanih za sve aktuelne proizvodne naloge, kao i pregled troškova i prihoda za određen period.
U cilju razvoja i jačanja konkurentnosti domaće privrede, Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj – Banat u saradnju sa Opštinom Sečanj, uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, organizuju promociju aktuelnih javnih poziva za podršku u poslovanju, kao i jednodnevnu obuku na temu Elektronsko poslovanje, namenjenu postojećim privrednim subjektima.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.