Kako ćemo, lako ćemo…

RK „Radnički″ – RK „Crvena Zvezda II“ 34:31 (23:17)
U subotu, 2. novembra 2013. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana prvenstvena rukometna utakmica između ekipe Radničkog i gostujuće ekipe Crvene Zvezde iz Mokrina.

RK „Radnički″
Mates B., Radošević D., Janjić S., Molnar D., Pašajlić N., Čipak M., Popara N., Slavković N., Bančov D., Avdalović M., Čizmašev V., Janjić G., Čipak I. i Jović D..

RK „Crvena Zvezda“
Arđelan S., Tunić N., Radujko M., Blažić M., Govorčin V., Tešin B., Terzić S., Čeleketić R., Tunić Nem., Čeleketić M., Beloš N., Almašin N., Krspogačin M. i Nenadić M.

Delegat: Dragan Josipovski iz Zrenjanina
Sudija A: Nikola Nikolić iz Zrenjanina
Sudija B: Nikola Mandić iz Zrenjanina

Mlada, ali talentovana ekipa Crvene Zvezde iz Mokrina nije trebala da predstavlja problem lideru TRLS Banat u sedmom kolu ovog takmičenja, ali stvari na parketu dvorane u Jaša Tomiću nisu baš tako stajale. Od samog starta utakmice domaćini kreću vođeni parolom lako ćemo, pa gosti to koriste i uspevaju da pariraju domaćinu, čak u 14. minutu vode sa 4:5. Tada trener Ivković uzima tajm i stvari ubrzo dolaze na svoje mesto, a i promena na golu Radničkog donosi rezultat, umesto očajnog Avdalovića Jović dobro brani, pa je rezultat na poluvremenu 23:17 za Radnički.
Početkom drugog dela igre na parketu su momci koji nisu u prethodnim utakmica imali značajniju minutažu u dresu Radničkog i rezultat brzo dolazi na 28:17 za domaćina. U 42. minutu trener Ivković šansu na mestu srednjeg beka daje mladom Popoviću. Na levo krilo, po prvi put u karijeri u seniorskoj konkurenciji staje Peka i to gosti koriste, pa iz minuta u minut smanjuju razliku da bi ona došla na plus 2 u 58.minutu i tada se na parket vraća prva postava Radničkog i rezultat na kraju je 34:31 za domaće. Najbolji strelac utakmice Popara Novica sa 11 postignutih golova.

– „Još jednom se pokazalo da je najteže igrati već unapred dobijene utakmice. Potcenili smo protivnika, ali nam se to nije obilo o glavu ovog puta. Nisam zadovoljan kako su reagovali igrači sa klupe posle vođstva od plus 11, jednostavno su prestali da igraju, a to je problem s kojim moramo da se pozabavimo na treninzima“ – izjava je trenera Radničkog, Darka Ivkovića za NMR Info.

Galerija slika

Crvena Zvezdajaša tomićMokrinRadnickirukomet
Komentari (0)
Dodaj komentar