MOMIR RNIĆ NOVI TRENER RK HERCEGOVINA

Zlatni olimpijac, nekadašnji kapiten rukometne reprezentacije Jugoslavije, Momir Rnić novi je trener Rukometnog kluba Hercegovina iz Sečnja.
Popularni Čape vratio se na mesto odakle je i krenuo u osvajanje simpatija brojnih ljubitelja rukometa, koji su ga podržavali u igračkoj, ali kasnije i kroz karijeru trenera i rukometnog stručnjaka.
– Ne znam da li je to zato što sam se vratio u moj Sečanj, ali odziv igrača na treninzima koje smo započeli u okviru priprema za novu sezonu, je zaista sjajan, danas je radilo 25 rukometaša, a to su za trenera uvek slatke muke – naglasio je Momir Rnić, nakon preuzimanja ekipe, koja je trenirala na tartanom pokrivenom terenu pod otvorenim nebom, koji se nekada zvao Kazan.
– Eto kako to život uredi, Momir je kao izuzetno talentovani rukometaš Hercegovine, baš ovde trenirao i sada se vratio kao trener – istakao je Igor Denda, agilni član uprave RK Hercegovina, uz napomenu da klub angažovanjem renomiranog stručnjaka ne skriva ambicije i plasman u viši rang takmičenja.

 

čapeHercegovinamomir rnićrukometsečanjtrener
Komentari (0)
Dodaj komentar