Radnički treći na tabeli

RK “Radnički“ Jaša Tomić – RK “Crvena Zvezda“ Mokrin 36:20 (14:9)
U subotu, 4. maja 2013. godine u Hali sportova odigrana prvenstvena rukometna utakmica T.R.L. Srbije grupa Banat između domaće ekipe Radničkog i Crvene Zvezde.

RK “Radnički“
Janjić, Čipak, Molnar, Sebastijanov, Radojević, Parivodić, Slavković, Bančov, Čipak I., Avdalović, Vukoje, Janjić G., Fazekaš, Jović.

RK “Crvena Zvezda“
Ardeljan, Tunić, Krstogaćin, Nedeljkov, Tešin, Terzić, Kovačić, Marković, Malenčić, Almaši, Krstogaćin M., Nenadić, Jovanović.

Sudije: Dijana Čepić i Maja Jović iz Zrenjanina
Delegat: Saša Jandrić iz Zrenjanina

U dvanaestom kolu TRLS grupa Banat domaći Radnički ugostio je ekipu Crvene Zvezde iz Mokrina.
Kao što se i očekivalo domaćin je ovu utakmicu lako rešio u svoju korist, jer je i pre početka važio za favorita. Od samog starta utakmice odličnom igrom u odbrani potpomognuti veoma dobrim Jovićem na golu, domaća ekipa stiče prednost od 3 gola razlike i sve do poslednjih 5 minuta domaćin održava ovu prednost a onda preko Fazekaša i Slavkovića stiče prednost od 5 golova razlike sa kojom odlazi na odmor.
Početkom drugog dela igre mladi Bančov svojom igrom ubrzava napad domaćih i prednost raste iz minuta u minut tako da u 46. minutu je plus 10 za Radnički. I u poslednjoj četvrtini utakmice momci u plavim dresovima dodaju gas tako da rezultat na kraju utakmice 46:30 odslikava pravo stanje stvari na terenu i zasluženo treće mesto na tabeli.
U sledećem kolu Radnički gostuje ekipi Obilića iz Novog Kneževca.

Golovi za Radnički:
Sebastijanov 8, Fazekaš 7, Vukoje 6, Slavković 5, Radojević 2, Parivodić 2, Bančov 2, Čipak I. 2, Molnar 1, Janjić G. 1.

Golovi za Crvenu Zvezdu:
Jovanović 6, Nedeljkov 6, Terzić 4, Tešin 1, Malenčić 1, Almaši 1.

Galerija slika

JašaMokrinRadnickirukometzvezda
Komentari (0)
Dodaj komentar