BAĆINA ŠPIJUN SRPSKE NAPREDNE STRANKE

0 1.202

Redakcija NMR Info je danas dobila Saopštenje za javnost Srednjebanatskog okružnog odbora Srpske radikalne stranke koji u celosti objavljujemo.
Poštovani građani opštine Sečanj, braćo i sestre,
Srpska radikalna stranka se u ovoj izbornoj kampanji do današnjeg dana nije oglašavala, zato što smo pažljivo pratili razvoj kampanje u opštini Sečanj i ponašanje naših političkih protivnika.
Prema našim insajderskim izvorima bliskim Srpskoj naprednoj stranci, kandidat grupe građana pod rednim brojem 3. na lokalnoj listi za Sečanj – Vukašin Baćko Baćina je ubačeni špijun i „trojanski konj“ Srpske napredne stranke. Zadatak Vukašina Baćine je da svojim lažnim predstavljanjem kao jedina opozicija u opštini Sečanj pokupi sve glasove koji su protiv aktuelne opštinske vlasti, odnosno Srpske napredne stranke.
Za uspešno sprovedenu izbornu prevaru, Baćini je garantovano dobro plaćeno političko mesto u novoj opštinskoj vlasti, gde će mu plata biti daleko iznad prosečne plate u opštini Sečanj. Znajući da Baćina mnogima duguje, tajni pakt sa Srpskom naprednom strankom je njegov jedini izlaz, kako bi rešio brojne privatne i poslovne probleme.
Srpska radikalna stranka poziva sve građane koji nisu zadovoljni sadašnjim stanjem u opštini Sečanj i koji su, zaista, u srcu i duši opoziciono orijentisani da ne nasedaju na trikove naprednjaka i Baćine, nego da u nedelju. 3. aprila, izađu na izbore i podrže jedinu pravu opozicionu stranku Srpsku radikalnu stranku.
Naša lista nosi naziv „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ i nalazi se pod rednim brojem 4.
SRBIJA JE VEČNA DOK SU JOJ DECA VERNA!

Na ovo saopštenje SRS-a stigla je reakcija od grupe građana Vukašina Baćine pod nazivom „demanti“
RADIKALI LAŽNA OPOZICIJA PO NALOGU SNS ME NAPADAJU!!!
Demanti na tekst pod naslovom BAĆINA ŠPIJUN SRPSKE NAPREDNE STRANKE objavljen 23.03.2022. godine na vašem portalu.
„Poštovani, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i Zakonom o obligacionim odnosima a pod pretnjom tužbom zahtevamo od vas da u roku od 3 sata objavite ovaj demant. “
Napominjemo da davanje vremenskog roka nije u skladu sa zakonom o javnom informisanju.

Nakon toga poslali smo odgovor tražeći zakonski ispravnu formu demantia.


Nakon toga je usledila objava na FB profilu gospodina Vukašina Baćine u kojoj se kaže da je naša redakcija odbila da objavi sadržinu demantia, što nije istina, što se iz priloženog maila može videti.

Demanti objavljujemo integralno i u celosti.
RADIKALI LAŽNA OPOZICIJA PO NALOGU SNS ME NAPADAJU!!!

Demanti na tekst pod naslovom BAĆINA ŠPIJUN SRPSKE NAPREDNE STRANKE
objavljen 23.03.2022. godine na vašem portalu.

Poštovani, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju i Zakonom o obligacionim odnosima a pod pretnjom tužbom zahtevamo od vas da u roku od 3 sata objavite ovaj demant.

Saopštenje Srpske radikalne stranke u kome se najdirektnije vređam i napadam je za mene potpuno očekivano imajući u vidu njihovu poziciju na ovim izborima.
Ono što nisam očekivao jeste da mene nazivaju špijunom SNS-a, baš oni koji reč jednu nisu progovorili o SNSu u ovoj izbornoj kampanji, a što i sami potvrđuju u svom saopštenju.
Mene prozivaju radikali kojima su naprednjaci u Sečnju skupljali potpise i koji više od 11 ljudi nisu mogli da nađu i da stave na svoju listu.

Isti ti radikali u Sečnju čija je predsednik Šešelj i stranka zvanično i javno podržala Vučićevu kandidaturu i isti ti radikali koji skupljaju glasove za Vučića u Sečnju nemaju stida da mene nazivaju saradnikom SNS. Mene koji sam jedini napadan zbog svojih opozicionih stavova i mene hapšen od strane režima zbog političkog delovanja.

Znaju građani Sečnja odlično ko je lažna opozicija, ko je naprednjački privezak i ko ne sme reč jednu da kaže naprednjacima u Sečnju, a ko je jedini iskreni i pravi opozicionar.

Postavljam na kraju pitanje sečanjskim radikalima zašto ne smete svojim imenom i prezimenom da potpišete saopštenje gde me napadate, već se krijete iza Srednjebanatskog okružnog odbora vaše stranke.

Takođe, ističem da se neću više baviti radikalima, jer oni nisu moji politički protivnici, izuzev što ću podneti tužbu zbog povrede časti i ugleda protiv lica koji je potpisnik sramnnog saopštenja protiv mene.

Moj jedini protivnik je vlast SNS u Sečnju i tako će i nadalje ostati, a nemam vremena drugima da se bavim.

VUKAŠIN BAĆINA, PREDSEDNIK GG „ZA BOLJU OPŠTINU SEČANJ“

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.