Baćina Vukašin novi predsednik fudbalskog kluba “Radnički 1911”

1.036

Posle nekoliko propalih pokušaja da se održi vanredna Skupština fudbalskog kluba “Radnički 1911” konačno je to uspelo juče, 26. januara 2019. godine. Održana je redovna Skupština na kojoj je Baćina Vukašin izabran za novog predsednika. Dosadašnji predsednik Mile Zarin se povukao pre isteka mandata a pod njegovim rukovodstvom klub je zabeležio odlične rezultate.

-“Na predlog Mileta Zarina na redovnoj Skupštini izabran sam jednoglasno za predsednika fudbalskog kluba “Radnički 1911”. Zahvaljujem se svim prisutnim članovima Skupštine na poverenju koje su mi ukazali. Posebno se zahvaljujem sada bivšem predsedniku kluba Miletu Zarinu na ogromnom radu i trudu koji je uložio u ovaj klub” za NMR Info je izjavio Baćina Vukašin predsednik FK “Radnički 1911”.

Na održanoj Skupštini je samo izabran predsednik a na sledećoj, koja se očekuje ovih dana, izabraće se članovi Upravnog i Nadzornog odbora kao i sekretar kluba. Novi predsednik Baćina Vukašin poziva sve bivše igrače koji imaju želju da se vrate u klub da mu se jave do 2. februara. 2019. godine kako bi napravili dogovor o daljoj saradnji.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.