Bezobrazluk Telekoma!

1.274

U jednom delu Jaše Tomić, već više od dve nedelje oko 20 domaćinstava nema signala na fiksnoj telefoniji, internetu i TV-u. Uzrok tome je pad bandere u ulici Partizanski put.

-„Iako zovemo Telekom i žalimo se, niko ne dolazi da zameni banderu. Prema informacijama dobijenim u Telekomu, jedino što možemo je da se žalimo na račun za jul mesec“ rekla je Rikalo Mirjana, jedna od korisnika MTS paketa.

 Stanovnici Jaše Tomić su mirni i čekaju popravku. Da se ovaj kvar dogodio u Beogradu ili bilo kom drugom gradu, bio bi rešen u najkraćem mogućem roku. Mislimo da je krajnje nekorektan odnos Telekoma prema potrošačima iz Jaše Tomić. Bezobrazluk je to što radnici Telekoma ne izlaze na lice mesta i što narod ostavljaju bez kontakta sa svetom. Računi za mobilne telefone će sigurno biti uvećani i značajno će oštetiti kućne budžete ovog siromašnog mesta, ali kao i do sad, niko za to ne mari…

Dakle, kada stigne račun, potrebno je pozvati besplatan call centar na 0800100100 i odabrati opciju 3 u delu Informacije o uslugama fiksne telefonije, interneta mts TV i BOX paketima. Pošto je prošlo već više od 2 nedelje, moguće je smanjiti julski račun u delu pretplata, bar na pola (ili platiti samo nedelju dana pretplate ako ne poprave banderu do kraja jula).

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.