Bod za opstanak

0 573

radnicki-omladinac-38

Fudbalski klub “Omladinac” iz Botoša je trećeplasirana ekipa na tabeli i time dovoljno dokazuje da je ozbiljan protivnik, bez obzira da li igra kod kuće ili u gostima. Dobru i čvrstu igru pokazali su i na gostovanju u Jaši Tomiću gde su igrali protiv fudbalskog kluba “Radnički 1911”. Sa druge strane, ekipa Radničkog 1911 iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i neugodan je protivnik, posebno kada igra na svom terenu. Susret ova dva tima, teška i neizvesna utakmica do samog kraja, odigrana je u subotu, 1. oktobra 2016. godine.

Kako su ljubitelji fudbala i gledaoci već navikli, kada Radnički 1911 igra kod kuće, desilo se i na ovoj utakmici. Veliki pritisak od samog početka ekipe Radničkog 1911 i igra se više vodi pred golom gostiju. Ubrzo šansa za Radnički 1911, ali Sikimić slabo šutira sa 16 metara i golam gostiju sa lakoćom brani. Šanse se ređaju, ali Radnički 1911 jednostavno nema sreće u završnicama, pa gol gostiju ostaje neugrožen.

Sa druge strane i ekipa Omladinca ima svoje trenutke na utakmici i neostvarene šanse, najviše zaslugom Savkova, golmana domaće ekipe koji odično štiti svoju mrežu.

Sve u svemu, publika je bila zadovoljna dobrom utakmicom iako je završena bez golova.

Ekipa Omladinca osvaja važan bod u gostima, a Radnički bod koji ga ostavlja u gornjem delu tabele.

U sledećem, 8. kolu Radnički 1911 putuje u Stajićevo gde igrati protiv istoimenog kluba koji je na samom vrhu tabele sa osvojenih 18 bodova.

radnicki-omladinac-21

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana