Hercegovina osvojila bodove u Vršcu

0 635
Hercegovina-Proleter-17
Slika iz arhive NMR Info

Od samog početka utakmice drugog kola PRLS gostujući igrači sečanjske Hercegovine su svima u vršačkoj dvorani Milenijum stavili do znanja da na gostovanje ekipi Mladosti nisu došli sa belom zastavom. Dobrom igrom u odbrani, kako rešavaju napade vršačke Mladosti i odličnom igrom u napadu vode sa 4 gola prednosti. Ipak,  vrščani podižu svoj nivo igre, pa je na poluvremenu pristojnih 13:16 za goste iz Sečnja.

Početkom drugog poluvremena Hercegovina vodi sa velikih plus 5 i samo zahvaljujući dekoncentraciji i neiskorišćenim zicerima ova utakmica nije rešena u tim momentima. Kako to obično biva, domaći igrači se vraćaju u meč,  preokreću rezultat i u 47. minutu prvi put vode sa golom prednosti. U zadnjih 10 minuta se ipak gosti bolje snalaze i odnose pobedu. Mladost-Hercegovina 33:34.

Najbolji akter ovog meča,  strelac sedam pogodaka,  desno krilo Hercegovina Dalibor Miladinov.

-“Teška utakmica. Nismo uspeli da prelomimo meč kada je trebalo, Ipak, uspeli smo da na kraju  trijumfujemo i osvojimo važna dva boda” – Izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Hercegovina” iz Sečnja.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana