Borbeno na parketu i bez publike

0 8.867

Utakmica 13. kola PRLS između Hercegovine i Potisja-Pleteks odigrana je bez prisustva publike. Zbog svih dešavanja u vezi virusa Covid -19 a poštujući odluke Rukometnog saveza Vojvodine meču između ova dva tima prisustvovala su samo službena lica i članovi uprave.
Posle uvodnog dela meča gde je viđena izjednačena igra oba tima domaći igrači pojačavaju igru u odbrani a kapiten Novaković odlično brani i u 16. minutu je 10:6 za Hercegovinu. Uspeli su gosti da zaustave nalet sečanjaca i do odlaska na odmor se igra „Gol za gol“. Na odmor se odlazi rezultatom 17:12.
U nastavku meča ekipa Hercegovine podiže nivo svoje igre a prednost raste iz minuta u minut. Ne snalaze se gosti iz Ade na postavljenju odbranu domacih 5-1 pa je u 50. minutu 26:19. Nakon nekoliko promašenih zicera Hercegovine gosti stižu do pristojnih 32:30. Da se ne dogodi potpuni rezultatski preokret pobrinuo se kapiten Novaković koji sa 2 odbrane u tim trenutcima vraća samopouzdanje svom timu. U poslednjim trenutcima meča Meljanac postiže dva pogotka za domaće i na kraju je 34:30. Najbolji igrač ovog meča je Meljanac, strelac 7 pogodaka.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana