Veliki povratak Krcuna

0 8.341

Poštujući najnoviju Odluku Vlade Republike Srbije o igranju svih utakmica na teritoriji Republike Srbije bez prisustva publike, a u cilju sprečavanja širenja KOVID – 19 virusa, u subotu, 1 4. marta 2020. godine u Krajišniku odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 17. kola Vojvođanske lige „ Istok“ između domaće ekipe Krajine i Banata iz Čente.
FK “Krajina“ Krajišnik
Vasić Ivan, Ferenci Ervin, Kosanović Luka, Kovačević Nemanja, Mirčetić Danilo, Vučković Borislav, Stojić Slobodan, Ivančević Branko, Bogić Nikola, Ivančević Marko, Aleksić Marko.
FK “Banat“ Čenta
Savkov Dalibor, Divljački Sreten, Rakitić Srđan, Suvačarev Milan, Cukić Branislav, Eskić Slobodan, Bajkin Đorđe, Dobrić Dragan, Stojanović Nikola, Divljački Aleksandar, Maksimović Srđan.
Glavni sudija: Bunčić Nemanja iz Pančeva
Prvi pomoćnik sudije: Domazetoski Nemanja iz Pančeva
Drugi pomoćnik sudije: Stevkovski Danil iz Pančeva
Delegat: Marinkov Cveta iz Zrenjanina

Prvih petnaestak minuta utakmice protekao u ispipavanju protivnika iako je bio evidentan pritisak igrača domaće ekipe. Gol Stojića u 15. minutu igre kao da je najavio njegov veliki povratak sa jasnom porukom da ima još mnogo toga da pokaže na terenu. Do kraja poluvremena Krajina propušta nekoliko šansi da ugrozi gol Savkova i rezutat prvog dela utakmice je 1:0.
Samo sedam minuta u drugom poluvremenu je trebalo ekipi Krajine da postigne drugi gol a zahvaljujući Stojiću postiže ga Kovačević Nemanja u 52. minutu igre. Izgleda da je ekipi Banata bilo potrebno da prime dva gola kako bi se probudili i počeli da igraju ali to nije bilo dovoljno da zaustave zahuktalu ekipu Krajine. Krajina i u drugom poluvremenu propušta nekoliko dobrih šansi za gol. Jednu od šansi propušta Mirčetić Danilo pogodivši stativu. Kada se očekivalo da je to sve što se moglo videti na utakmici neumoljivi Kovačević Nemanja u solo prodoru biva srušen u šesnaestercu a sudija Bunčić dosuđuje penal. Gol iz penala postiže Vučković Borislav u 89. minutu.


Tri postignuta gola i nezapaženi golman Krajine Vasić Ivan su dovoljni pokazatelji da je domaća ekipa igrala timski sjajno kako u odbrani tako i u napadu. Nezahvalno je u takvim slučajevima pominjati pojedince ali sigruno je Stojićev povratak i sjajna igra kapitena Kovačevića u velikoj meri doprinela pobedi. U neubedljivoj igri gostujuće ekipe Banata a po našoj slobodnoj proceni odlično se pokazao mladi Divljački Aleksandar i sigurni smo da će se o njemu tek pričati.
Krajinu u sledećem kolu čeka teška utakmica u gostima protiv prvoplasirane ekipe Slobode iz Novih Kozaraca.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana