ČEKAMO ODGOVOR

0 835

– Područna fudbalska liga Zrenjanin-

Radnicki-19

Posle pobede nad Radničkim iz Zrenjanina i euforije koja je zavladala kako među igračima, tako i među najvatrenijim navijačima plavo-belih usledilo je veoma brzo otrežnjenje. Prošle nedelje, u okviru 3. kola PFL Zrenjanin, Radnički je poražen od Crvene Zvezde u Vojvoda Stepi sa rezultatom 4:2. Iako su izabranici Zorana Milivojevića poveli to im ipak nije bilo dovoljno pa su pretrpeli ubedljiv poraz.

Odmah treba reći da nije stvar u porazu, oni su sastavni deo fudbala, već je stvar u nekim pitanjima koja su se posle utakmice sa Crvenom Zvezdom otvorila. Zašto u igri Radničkog ima tako velikih oscilacija? Da li neki igrači kalkulišu koliko i kako će da igraju? Da li pojedinci u timu misle da im je plavo-beli dres zagarantovan bez obzira na to kako se spram tog dresa odnose? Zašto igrači nemaju dovoljno hrabrosti da izdrže pritisak protivničkog tima? To su samo neka od pitanja na koje će trener, ali i uprava Radničkog vrlo brzo morati da nađu odgovor. U protivnim problemi se mogu samo nagomilavati i postajati sve veći i veći. Publiku je teško vratiti na stadion u to su se mnogi uverili. Bez jasnih odgovora na postavljena pitanja taj poduhvat će biti još teži.

Već u nedelju, 07. septembra u okviru 4. kola PFL u goste dolazi Vojvodina iz Novog Miloševa. Biće to dobra prilika da se vidi koliko je tim Zorana Milivojevića spreman da se izbori sa dečijim bolestima koje su isplivale na površinu posle poraza u Vojvoda Stepi. Biće to prilika da se vidi koliko su igrači Radničkog ozbiljno shvatili vruć šamar iz prošlog kola. Protivnik, šta god neko mislio nije za potcenjivanje i valja biti veoma oprezan jer se u fudbalu ama baš ništa ne podrazumeva. Sad su na redu da svoju reč, kroz igru, kažu igrači Radničkog. Čekamo odgovor!

Meč počinje u 16:30 časova, a pravdu će deliti Milin Jovica.

NMR Info

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana