Čepurin sa delegacijom opštine Sečanj

0 1.507

Expo Rusija - Srbija - 1

U kongresnom centru hotela Metropol Palace u Beogradu  u sredu, 16. marta 2016. godine otvorena treća po redu izložba EXPO-RUSSIA SERBIA 2016.

Na otvaranju prisustvovalo je visoko rukovodstvo Republike Srbije, uključujući Kopredsednika Rusko-Srpskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, Prvog potpredsednika Vlade, Ministra spoljnih poslova  Republike Srbije a sajam svečano otvorio ambasadro Rusije u Srbiji, Čepurin Aleksandar.

Expo Rusija - Srbija - 3Na izložbi je bio prisutan veliki broj ruskih i srpskih kompanija, posebno predstavnika malih i srednjih preduzeća iz svih privrednih delatnosti. Ovo je jedinstven sajam u kome privrednici Rusije i Srbije nastupaju jedni prema drugima, pri čemu je to multigranski skup koji u oba smera omogućava firmama da se predstave svojim uslugama i programima

Delegacija opštine Sečanj na čelu sa predsednikom skupštine Arsenom Plahinom uzela je učešće na sajmu „Expo Rusija – Srbija 2016“. Pored nekoliko desetina Ruskih i Srpskih kompanija na izložbi su se pojavile i dve iz naše opštine, obe iz Jaša Tomića. To su „Giovani Nord doo“ koju je predstavljao Popara Radoslav,direktor i vlasnik,kao i „Socks BMD doo“.

-„Obe kompanije izazvale su veliko interesovanje,pa se nadamo da će neki od kontakta doneti dobre ugovore“ – izjavio je za NMR Info Arsen Plahin.

Iako mali štand delegacije iz opštine Sečanj bio je izuzetno posećen a posebno je značajna poseta ambasadora Čepurina. Arsen Plahin je iskoristio priliku da u razgovoru informiše ambasadora Čepurina o našoj opštini i potencijalima sa kojima ona raspolaže.

Expo Rusija - Srbija - 6Expo Rusija - Srbija - 5
Expo Rusija - Srbija - 4Expo Rusija - Srbija - 2

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana