ŽITIŠTE IDE U BEOGRAD

0 1.308

1 pobednik Zitiste

Ekipa opštine Žitište je pobednik turnira Igrajmo za 16 u Zrenjaninu. Oni su u finalnoj utakmici savladali ekipu Opštine Sečanj sa 4:0. Žitište će nastaviti takmičenje u Beogradu u okviru grupe „Gradovi“ gde će 2. aprila igrati protiv Požarevca, a potom 9. aprila sa Kragujevcom i Borom. Pehar kapitenu Zoranu Kasaloviću i medalje pobedničkoj ekipi predao je Gradonačelnik Zrenjanina Ćedomir Janjić.

Žitištani su pobedu u finalu najavili golom već u prvom minutu. Sečanj je tada morao da menja taktiku i više da napada, što su Žitištani iskoristili i postigli još tri gola.

  • Bilo je dobrog druženja i dobrog fudbala, čemu se nadam i na takmičenju u Beogradu, rekao je Zoran Kasalović.
  • Loše smo otvorili utakmicu, pokušali smo potom da se vratimo u meč, ali nismo imali sreće da postignemo gol. Čestitam ekipi Žitišta na zasluženoj pobedi, kaže Borislav Vučković iz ekipe Sečnja.

Tehnička organizacija turnira je i ove godine bila poverena JU Sportski objekti i Sportskom savezu Grada Zrenjanina:

  • Naše opredeljenje je da angažujemo što više rekreativaca, a ovaj turnir je prilika za to. Očekujemo da će naredne godine biti više ekipa i da će prikazati još kvalitetniji fudbal, istakao je Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza.

U protekle četiri godine otkako se ovaj memorijalni turnir organizuje u Zrenjaninu, pokrovitelj mu je Grad.

  • Drago mi je da se ovako nešto održava i pamti. Moram da čestitan RTS-u što se sećaju svojih tragično nastradalih kolega, rekao je Čedomir Janjić

Karakteristika ovogodišnjeg turnira je da su mu se priključile ekipe iz drugih delova srednjeg Banata. Nastupili su EPS Elektrodistribucija Zrenjanin, JU Sportski objekti, Opština Žitište, Vojvoda Stepa – Đero, Gradska uprava Zrenjanin, Opština Sečanj, Vodovod i Direkcija za izgradnju grada Zrenjanina. Ukupno je igralo mali fudbal 70 fudbalera, koji su se nadmetali u tri takmičarska dana.

2 Finalisti
3 Kasalovic4 Gradonaccelnik
5 Zuza6 Bajin Nikola Cedo

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana