Radnički doživeo težak poraz

0 942

RK Radnicki - RK Nova Pazova - 01

Odavno na svom terenu rukometaši Radničkog nisu doživeli rezultatsku katastrofu kao prošle subote. Ekipa Nove Pazove je održala čas iz rukometa domaćinu.

Od starta utakmice gosti igraju odlično u odbrani i preko kontri stiču prednost. Da im bude još lakše pobrinuli su se domaći igrači koji prave veliki broj tehničkih grešaka u napadu a odbrana Radničkog kao da ne postoji, pa je na poluvremenu ubedljivih 10:18 za ekipu iz Nove Pazove.

Probao je trener Ivković na poluvremenu da razbudi svoje igrače, ali mu to nije pošlo za rukom, Drugi deo meča je preslikana priča iz prvog. Sve izvršene izmene, a bilo ih je bezbroj nisu dale nikakav rezultat, pa je na kraju ogromnih 22:32 za goste.

-“Prvi put otkako vodim ovaj tim me je bilo sramota što sam na klupi, U redu je izgubiti od boljeg,  ali smo odigrali bez želje i volje i rezultat je i dobar u odnosu na ono šta smo prikazali. Dolazile su i kvalitetnije ekipe od Nove Pazove, ali su ostavljale bodove ovde. Ovim porazom smo sebi pogoršali situaciju u borbi za opstanak. Zašto je ekipa reagovala ovako je pitanje za mene. Za sve što se desilo na ovoj utakmici preuzimam potpunu odgovornost i izvinjavam se navijačima koji su opet ispunili dvoranu” – rekao je Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Radnički”.

RK Radnicki - RK Nova Pazova - 06

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana