Čudni kriterijumi sudijskog para

0 543

U 27. kolu PSRL grupe Vojvodina ekipa Radničkog ugostila Lavove iz Bačke Palanke, trenutno prvoplasiranu ekipu na tabeli i velikog favorita za osvajanje prve pozicije.
Kao što je i očekivano utakmica je počela sa jakim odbranama gde igrači Radničkog počinju u odbrambenoj formaciji 3:2:1 koju igraju na visokom nivou dok kod ekipe Lavova odbrambena formacija je 6:0 gde dominiraju Radovanović i Grbić koji svojom visinom onemogućava bekove domaće ekipe da šutevima sa spoljnih pozicija postižu lake golove. Kretanje izjednačenih rezultata tokom prvog poluvremena predstavlja da se igra gol za gol. Posebno se istakao golman Stojanović iz ekipe Lavova koji je u nekoliko situacija prekinuo dobru igru kada su igrači Radničkog rešavali odbranu protivnika i dolazili do lakih šuteva sa šest metara. Golman Stojanović je odbranio nekoliko zicera Rikalo Danilu i Slavković Nemanji tako da se na odmor odlazi sa nerešenim rezultatom 16:16
Početkom drugog poluvremena, ulaskom Jovića na gol Radničkog i sa par njegovih izvrsnih intervencija ekipa Radničkog dolazi do prednosti u 47. minutu igre koja iznosi 24:22. Od 47. minuta veoma čudan kriterijum sudija braće Milovac, pogotovo kod isključenja i koji tolerišu veoma grubu igru igrača u ekipi Lavova, posebno odbrambenog igrača Simovića koji je u više navrata startovao u lice igrača Radničkog a da nije sankcionisan od strane sudijskog para. Značajna su i prestrogo dosuđena isključenja najboljih igrača domaće ekipe, Nikolić Aleksandra u 47. minuti i Molnar Dejana u 53. minuti odredila je dalji tok utakmice tako daje ekipa Lavova preko desnog krila Porobića dolazila do lakih golova, povećavala prednost i utakmica se završava rezultatom 32:27 u korist gostujuće ekipe.
U ekipi Radničkog najbolji igrači su Nikolić Aleksandar strelac devet golova i Danilo Rikalo strelac pet golova dok su u ekipi gostiju najbolji igrači Porobić strelac 8 i Knežević strelac sedam golova.

U 28. kolu ekipa Radničkog u četvrtak igra u gostima protive ekipe Putinci a u 29. kolu na svom terenu u subotu dočekuje ekipu iz Bačke Palanke.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana