Kadeti osvojili treće mesto

0 735

U sportskom centru “Tikvara” u Bačkoj Palanci u nedelju 20. maja 2012. godine održan završni turnir Kadetske I lige Vojvodine.
Kadetska ekipa rukometnog kluba “Radnički” iz Jaše Tomić je u polufinalnoj grupi osvojila drugo mesto i sa ekipom rukometnog kluba “Rastimo” iz Novog Sada razigravala za treće mesto na završnici turnira.
U potpuno izjednačenoj i otvorenoj igri oba tima odigrano je prvo poluvreme gde su se ekipe smenjivale u vođstvu, a na odmor se odlazi sa izjednačenim rezultatom 14:14.
U drugom poluvremenu, ulaskom golmana Avdalović Marka i dobrom igrom Sikimića i Stupara u odbrani ekipa Radničkog dolazi u 36. minutu do prednosti od 17:15. Od tog momenta ekipa Radničkog iz odbrane 6:0 prelazi u odbrambenu formaciju 5:1 gde Sikimić Nikola na poziciji prednjeg potpuno neutrališe Karana, najboljeg igrača ekipe Rastimo. U nastavku se lako dolazi u posed lopte i brzim kontrama i polukontrama prednost ekipe Radničkog raste iz minuta u minut i utakmica se završava rezultatom 30:24.
Najbolji igrači u ekipi Radničkog su Čipak Milan i Karlo Ferenčak strelci po šest golova dok je u ekipi Rastmo najbolji igrač Karan postigao 5 golova.
Moramo da istaknemo da je kadetska ekipa Radničkog ponovila uspeh od prošle godine kada je u I ligi Vojvodine u kategoriji pionira takođe osvojila III mesto.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana