Derbi pripao Hercegovini

0 627

hercegovina-jedinstvo

Potpuno opravdano je trener Ivković pre duela sa ekipom Jedistva iz Novog Bečeja upozoravao svoje igrače da to nije lak protivnik i da će morati žestoko da zapnu da bi dobili derbi meč 6.kola PRLS.

Dobro su sečanjci počeli ovaj meč,  poveli sa 4:0 i od tog trenutka stali. Potpuno indolentna igra u odbrani domaćih je lagano topila prednost i samo zahvaljujući sjajnom kapitenu Novakoviću,  koji je branio i nemoguće, Hercegovina odlazi na odmor sa golom prednosti. Rezultat prvog dela igre 15:14.

Slika i u nastavku ništa bolja samo što gosti igraju još kvalitetnije u napadu, te u 36.minutu vode sa 16:19. Uspeli su domaći igrom u odbrani da vrate utakmicu u egal i rezultatska klackalica se nastavlja sve do 53.minuta. Kao što su stali, igrači Hercegovine tog trenutka pale motore, igraju odličnu odbranu a njihova krila, Miladinov i Komar lako rešavaju situacije iz kontranapada i domaćin dobija ova susret rezultatom 29:25.

Strelci za Hercegovinu u ovom meču su: Miladinov 11, Komar 5, Sebastijanov 4, Zubac 3, Aćimović 3,  Andrijašević 2 i Milošević 1.

U sledećem kolu Hercegovina gostuje ekipi Vrbasa.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana