Letelo perje u Jaši

0 634

radnicki-petlic-07

Po oblačnom i veoma hladnom vremenu u Jaša Tomiću odigrana utakmica 11. kola FSG Zrenjanin. FK “Radnički 1911” je na svom terenu igrao protiv ZŠF “Petlić” iz Zrenjanina.

- Prodaja jagoda -

Gosti na utakmicu dolaze sa samo osam igrača, pa se rezultat već sam po sebi naslućivao. Ekipa Radničkog 1911 u punom sastavu a malobrojna publika očekuje dobru igru i mnoštvo golova.

Početak prvog poluvremena i očekivani pritisak domaćih igrača rezultuje prvi gol koji u 4. minutu postiže Kravarušić. Igra se i dalje vodi na strani gostujuće ekipe a svoj prvi gol na utakmici u 11. minutu postiže Ferenčak a samo dva minuta kasnije i drugi gol. Posle trećeg gola sledi opuštanje domaćih igrača. Gosti pokušavaju da kontrama eventualno ugroze gol Savkova koji je za Petliće nemoguća misija. Do kraja prvog poluvremena zabeležen je još jedan gol za domaćine koji postiže Bajus Marko, rezervni igrač koji je ušao umesto Ferenčaka.

Generalno loša i nemaštovita igra u prvom poluvremenu nailazi na revolt većine publike koji je bio dovoljan motiv ekipi Radničkog 1911 da se uozbilje u nastavku utakmice. Rezultat bolje igre je gol u 67. minutu koji postiže Pavlović a samo dva minuta kasnije svoj drugi gol na utakmici postiže Kravarušić. Nemoć gostujuće ekipe vidna je samo zbog malog broja igrača, lavovski se bore a posebno se svojom igrom  i požrtvovanošću istakao Bukaš Šandor. Svojom igrom plenio je poglede i aplauze publike a i poštovanje igrača domaće ekipe.

Nije sve gotovo, jer u završnici utakmice postignuta su još tri gola. U 78. minutu gol postiže Rikalo Danilo, 84. minutu u listu strelaca upisuje se Raič a u 87. minute gol daje Stojanovski. Utakmica je završena rezultatom 9:0.

radnicki-petlic-09

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana