Derbi pripao Radničkom

0 913

RK “Radnički“ Jaša Tomić – RK “Vojvoda Stepa“ Vojvoda Stepa 41:33 (16:13)
Radnicki-Vojvoda Stepa - 01U subotu, 20. aprila 2013. godine u Hali sportova odigrana prvenstvena rukometna utakmica T.R.L. Srbije grupa Banat između domaće ekipe Radničkog i Vojvoda Stepe.

RK “Radnički“
Mates, Komar, Janjić, Čipak, Molnar, Sebastijanov, Radošević, Parivodić, Slavković, Vukoje, Čipak I., Avdalović, Bančov, Janjić G., Fazekaš i Jović.

RK “Vojvoda Stepa“
Božić, Jovica, Jovičić, Đogo, Mihajlović, Vujović, Bjelovuk, Vujović M., Bezbradica i Knežević.

Sudije: Boško Krstić i Stevan Tokić iz Kikinde.
Delegat: Milan Milinović iz Zrenjanina

Prolećni nastavak T.R.L. Srbije grupa Banat doneo je prvi derbi a ta utakmica je u Jašu Tomić dovela prvoplasirani tim Vojvode Stepe koji je bežao Radničkom tri boda. Sam početak utakmice pripada gostima, jer domaćin usled važnosti meča pravi par tehničkih grešaka i gosti vode sa tri razlike. Tada na ovoj utakmici lošeg Avdalovića menja na golu Mates i sa par odbrana vraća domaćina u egal i sve do 25. minuta je rezultatska klackalica. U tim trenucima naiskusniji Molnar i Parivodić igraju odlično u odbrani i preko kontri Slavkovića i Fazekaša Radnički na poluvremenu odlazi sa +3 rezultat je 16:13.
Početkom drugog poluvremena odbrana domaćina odlično funkcioniše a kontre i polukontre sevaju na sve strane, pa prednost raste iz minuta u minut. Kada gosti i uspeju da postignu pogodak ekipa iz Jaša Tomića forsira brz centar a gosti se ne snalaze u takvim situacijama i prednost domaćih u 46. minutu iznosi +9. Trener Ivković koristi veliku prednost i na parket izlaze najmlađi Bančov, Čipak I., Čipak M. i Komar i pokazuju da za rukometnu budućnost ne treba brinuti i utakmicu lagano privode kraju krajnji rezultat 40 : 38 za Radnički.
Najbolji strelci u redovima domaćih Fazekaš 10 golova i Sebastijanov 9 golova.

Golove za Radnički:
Fazekaš 10, Sebastijanov 9, Molnar 6, Slavković 6, Čipak M. 3, Parivodić 3, Komar 1, Radošević 1, Vukoje 1. Janjić G. 1.

Golove za Vojvoda Stepu:
Mihajlović 11, Vujović 10, Jovica 9, Đogo 1, Bjelovuk 1, Knežević 1.

Radnicki-Vojvoda Stepa - 34
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana