Zapaženi rezultati osnovaca u opštini Sečanj

0 1.177

skola u SutjesciUčenici sa teritorije opštine Sečanj još uvek su i više nego primećeni na takmičenjima iz svih predmeta, a na dosadašnjim takmičenjima ostvarili su sledeće rezultate:

Na opštinskom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture u Sutjesci posebno zapaženo mesto su ostvarili:

V razred – Kristina Đorđević, iz Boke, sa 17 bodova (drugo mesto) i Draško Novaković, iz Sečnja, sa 16 bodova (treće mesto).
VI razred – Andrea Živojin, iz Sutjeske, sa 17 bodova (drugo mesto) i Sara Šekerović, iz Secnja, sa 16 bodova (treće mesto).
VIII razred – Aleksandra Šekerović, iz Sečnja, sa 17 bodova (drugo mesto).

Dok su se na opštinskom takmičenju iz matematike, održanom u Sečnju, istakli:
III razred – Aleksandar Bakić, iz Jaše Tomić, i Marko Miloš, iz Sutjeske, sa po 80 bodova, Boris Guran, iz Jaše Tomić, sa 78 bodova i Bojana Tadić, iz Krajišnika, sa 64 boda.
IV razred – Jelena Samardžić, iz Sečnja, sa 100 bodova, Marija Majoroš, iz Jaše Tomić, sa 99 bodova i Jana Šćepanović, iz Sečnja, sa 88 bodova.
V razred – Draško Novaković, iz Sečnja, sa 83 boda i Sandra Petrov, iz Konaka, sa 60 bodova.
U VI, VII i VIII razredu, nažalost, nije bilo ni preko 50 bodova.

Takmičenje iz biologije prošlo je takođe interesantno, tu su sjajne bodove osvojili:
V razred – Olivera Špaček, iz Jaše Tomić, sa 84 boda (drugo mesto), a treće mesto dele Dragana Milin, iz Neuzine, sa 77 bodova i Ana Kralj, iz Krajišnika, sa 75 bodova.
VI razred – treće mesto dele: David Lašanc, iz Neuzine, sa 75 bodova, Stefan Avdalović, iz Sečnja, sa 72 boda i Milena Nikolić, iz Krajišnika, sa 71 bodom.
VII razred – Krajišničani: Ognjen Srdić (81 bod) i Aleksa Kralj (73 boda).
VIII razred – Nemanja Knežević, iz Neuzine- 71 bod (treće mesto).
Sa druge strane, takmičenje iz geografije u Boki tradicionalno ima najbolje rezultate. Tu su se sjajno pokazali sledeći učenici:
VII razred – drugo mesto dele: Jovan Meljanac, iz Sutjeske, sa 83 boda i Filip Latinjak, iz Konaka, sa 81 bodom, treće mesto je osvojila Olivera Arađan, iz Jaše Tomić, sa 75 bodova.
VIII razred – prvo mesto je osvojila Milica Aleksić, iz Jaše Tomić, sa 92 boda, drugo mesto dele: Nenad Nebrigić, iz Jarkovca, sa 84 boda i Aleksandra Šekerović, iz Sečnja, sa 82 boda, trece mesto dele: Nina Škipina, iz Jaše Tomić, sa 72 boda i Jovana Isailović, iz Konaka, sa 70 bodova.

Zatim, na opštinskom takmičenju iz engleskog jezika, održanom u Neuzini, istakli su se:
VIII razred – Nenad Skoko, iz Sutjeske, sa 31 bodom, Aleksandra Šekerović, iz Sečnja, sa 30 bodova i Đina Čizmaš, iz Jaše Tomić, sa 29 bodova.

Na pesničkoj štafeti u Zrenjaninu izuzetan uspeh je pokazala učenica 8. razreda Jovana Brčan iz Sutjeske gde je sa svojom pesmom ,,Ti’’, osvojila treće mesto, dok se Leticia Živojin, učenica 2. Razreda, takođe iz Sutjeske nakon Pokrajinske smotre u Sečnju plasirala i na Republičku smotru sa recitacijom na rumunskom jeziku.

Tekst: Milica Popović

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana