Desetkovani pobedili u gostima

0 694

Rukometasi - 16Pred utakmicu trećeg kola TRLS grupa Vojvodina Radnički je važio za favorita iako je gostovao ekipi Horgoša. Međutim, zbog obaveza na poslu tim je jednostavno desetkovan, a otkazi prvotimaca su stizali jedan za drugim.
Fazekaš, Stevanović, Molnar, Slavković, Parivodić nisu bili na raspolaganju treneru Ivkoviću. Cela postava je bila odsutna, ali to se na terenu u Horgošu nije osetilo. Momci koji su nosili dres Radničkog su pokazali da na njih može da se ozbiljno računa.
Od početka meča odbrana 6-0 odlično funkcioniše, a golman Avdalović ikao povređen dobro brani i razlika raste iz minuta u minut. Istovremeno, srednji bek Čizmašev Vladimir uspešno diriguje napadima, a mladi Čipak M. rešeta mrežu domaćih, pa se na poluvreme odlazi sa prednošću Radničkog 11:19.
U nastavku meča na golu gostiju odlično brani Jović, a kontrama Janjića i Popare gosti dolaze do +12. Sve ostalo do kraja je rutina, te Radnički pobeđuje rezultatom 19:30.
Strelci za Radnički: Radošević 2, Janjić S 3, Čipak M 9, Popara 2, Rikalo S 3, Čizmašev 4, Janjić S.7

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.