Poraz Hercegovine

0 1.006

Hercegovina-Zabalj - 28U subotu, 5. oktobra 2013. godine u Hali sportova u Jaša Tomiću odigrana rukometna utakmica 3. kola Prve rukometne lige Srbije između domaće ekipe Hercegovina iz Sečnja i ekipe Žablja iz istoimenog mesta.

Delegat: Milivoje Sekulić iz Pančeva
Sudija A: Denis Bančov iz Pančeva
Sudija B: Dalibor Ivankov iz Pančeva

RK „Hercegovina“
Milićević, Aleksić, Parežanin, Pašajlić, Rikalo, Zubac, Nikolić, Miladinov, Odalović, Damjanov, Milošević, Novaković, Sebastijanov, Vukoje, Šešlija, Komar.

ŽSK „Žabalj“
Spremo, Kezija, Stjepanović, Bosnić, Milutinović, Marković, Jović, Stevanović, Smoljan, Abazović, Milošević, Bojanić, Radojčić, Vitez.

Hercegovina-Zabalj - 03Ekipa Hercegovine iz Sečnja je dočekala ekipu ŽSK-a iz Žablja veoma oslabljena ne igranjem najiskusnijeg igrača Andrijaševića koji se zbog povrede nije pojavio u redovima sečanjaca. To se pokazalo kao veliki hendikep za ovu mladu ekipu.
Od samog početka gosti predvođeni srednjim bekom Jovićem nameću svoj stil igre i pre svega odličnom odbranom stiču prednost od 5 golova. U redovima Sečanjaca ne snalaze se u napadu Sebastijanov, Rikalo, Damjanov, a Nikolić samo povremeno liče na sebe, pa gosti odlaze na odmor sa prednošću od 5 golova razlike (13:18).
Nastavak utakmice ne donosi promenu na parketu, a trener domaćih Čorlija šalje na parket najiskusnijeg svog igrača Miladinova i Hercegovina prilazi na minus tri, ali pokazalo se da je to sve što su domaći mogli da urade.
Da li je ova liga prejaka za ovu ekipu Hercegovine pokazaće sledeći susret koji sečanjci igraju pred svojom publikom protiv jednog od najboljih timova ovog takmičenja Dinamom iz Pančeva.

Hercegovina-Zabalj - 19 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana