Drveni mobilijar za Jašu

0 1.161

klupe - 22Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada već nekoliko godina u okviru projekta „Voda za život“ deli gradovima i naseljenim mestima u Vojvodini drveni mobilijar (stolovi, klupe, suncobrani, kante za smeće…).
Od 2009. godine, kroz projekat sufinansiranja sa lokalnim samoupravama u hidro-tehničke i meliorativne radove uloženo je preko 740 milona dinara, dok je JBP „Vode Vojvodine“ u postavku drvenog mobilijara uložilo još 10 miliona. Samo u 2011. godini, JVP „Vode Vojvodine“ izdvojilo je 5,8 miliona dinara za projekat „Voda za život“ i od početka godine do kraja novembra postavljeni su brojni mobilijari na 29 lokacija u Vojvodini. Projekat je i ove godine aktuelan, pa su u četvrtak, 6. maja 2013. godine tri kompleta drvenog mobilijara uručena i mestu Jaša Tomić.
Na uručenju mobilijara prisustvovali su: Miomira Milošević, zamenik predsednika opštine Sečanj, Milimirka Antić, direktorka Centra za socijalni rad, Novak Zubac, direktor Javnog stambenog preduzeća i Branko Novaković , predsednika Saveta mesne zajednice Jaša Tomić.
Samo dan posle, ekipa samostalne zanatske radnje „Duga Marković“ vlasnika Jovice Markovića je drveni mobilijar montirala. Još jedan kutak koji će krasiti Jašu Tomić, pogotovo što će tek početi finalni radovi na rekonstrukciji fasade i unutrašnjih prostorija na stadionu. Svakako će se raditi i na prostoru oko stadiona i još neke aktivnosti vezane za uređenje, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom.

klupe - 87 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana