FK „Bilećanin“ iz Sečnja počeo sa organizovanjem treninga za najmlađe igrače

0 7.383

Po ukidanju vanrednog stanja ponovo su počela dešavanja na stadionu „kraj Tamiša“ u Sečnju. FK „Bilećanin“ iz Sečnja počeo sa organizovanjem treninga za najmlađe igrače.

-„Pošto je FSS doneo odluku da se prvenstva okončaju stanjem od 15. marta mi smo kao klub ostali da se takmičimo u istom rangu. Protekla dva meseca prva ekipa nije trenirala zbog vanrednog stanja u zemlji i tako će ostati do početka priprema za novo prvenstvo koje nas očekuje verovatno krajem avgusta. Ono što smo odlučili je da nastavimo rad sa mlađim kategorijama sa kojima radi trener Nikola Uljarević. Imamo tridesetak dece koji predstavljaju budućnost našeg kluba. Oni su podeljenji u grupe prema uzrastu i shodno preporukama vlade RS. Cilj nam je da im obezbedimo maksimalne uslove za treninge i nadam se uskoro učešću na raznim turnirima i takmičenjima. Takođe bih iskoristio ovu priliku da pozovem svu decu iz opštine Sečanj koja nemaju uslove za treniranje da nam se pridruže.“ Za NMR Info izjavio Damir Đurić predsednik FK „Bilećanin“.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.