Gde su radost i sreća, tu je ljubav veća

0 1.080

Novak Đoković Fondacija je, danas, četvrtak, 21. decembra, putovala Banatom od opštine do opštine i podelila novogodišnje radosti sa decom u Beloj Crkvi, Plandištu, Sečnju, Žitištu i Novoj Crnji.


U saradnji sa Centrom za socijalni rad opštine Sečanj, Obrazovno-kulturnim centrom Sečanj i opštinom Sečanj danas je ovaj humanitarni događaj održan u Sečnju. Opština je obezbedila besplatan prevoz za svu decu i roditelje iz svih mesta sa teritorije opštine a fondacija je obradovala mališane novogodišnjim paketićima. Deca su se fotografisala i sa Deda Mrazom.


-“Želeo bih da se zahvalim u ime Centra za socijalni rad opštine Sečanj, u svoje lično ime, i ime sve dece koju ste danas neizmerno obradovali vašim dolaskom. Vaša podrška nam pomaže da nastavimo našu misiju i pomažemo ljudima u našoj zajednici. Cenimo vašu velikodušnost, što ste prepoznali Sečanj kao malo mesto koje se suočava sa velikim Izazovima. Živi bili i srećni predstojeći praznici svima!” izjavio je Đuro Đurić, direktor Centra za socijalni rad opštine Sečanj.


– “Naša Fondacija je aktivna u svim delovima Srbije, često smo na putu i ponekad ne provodimo mnogo vremena zajedno. Ovo putovanje je poslužilo kao sjajna prilika za naš kompletan tim da uživa u druženju i divnoj atmosferi, koje smo podelili sa ljudima širom prelepog Banata. Svuda smo lepo prihvaćeni i drago nam je da smo velikom broju dece izmamili osmeh na lice. Inspirisani našom tradicionalnom akcijom, vodimo se time da svako dobro delo ostaje zapisano u vremenu i mi ćemo nastaviti da se trudimo da usrećujemo mališane širom Srbije, poput ovih danas koji su se uverili da i van njihovog malog sveta postoje ljudi koji ih vole i koji su radi da im pomognu. Nadamo se da će im ovo druženje sa brojnim vršnjacima dati dodatnu snagu u daljem odrastanju. Mi na ovaj način privodimo kraju još jednu uspešnu godinu u kojoj smo ostvarili značajne lokalne i regionalne projekte. Zahvaljujemo se svim našim prijateljima i ovom prilikom im čestitamo novogodišnje i božićne praznike. Posebnu zahvalnost dugujemo našim predivnim volonterima, bez kojih realizacija ovog projekta ne bi bila moguća,” poručila je Maja Kremić, nacionalna direktorka Fondacije.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana