Godovi stolarstva: Projekat koji vraća umetnost rezbarenja drveta

0 666

Naša mala redakcija se uvek trudila da posebno istakne vredne i talentovane mlade. Kroz fotografije i tekstove smo u poslednjih desetak godina bili uvek uz sve one čiji rad i trud zavređuju pažnju javnosti.

godovi-stolarstva-1
Sjajni osnovci iz Jaše Tomića su tu našu pažnju uzvratili na najlepši mogući način što je znak da smo ipak na dobrom putu, uvek tu, pre svega za građane.
Unikatna tabla sa imenom naše redakcije nastala je na projektu Godovi stolarstva koju je pokrenulo udruženje Inicijativa za ruralni razvoj – Centar u saradnji, a u saradnji sa osnovcima iz osnovne škole „Stevan Aleksić“.

godovi-stolarstva-3

godovi-stolarstva-2
„Portal NMR Info je pratio i redovno obaveštavao javnost o radu ove organizacije. To će nam biti i dalje u planu, a osim toga, na raspolaganju smo i drugim organizacijama koje žele da podignu vidljivost svojih akcija“, rekao je glavni urednik portala Spaso Mladenovski.

Inicijativa za ruralni razvoj ima za cilj da pobošlja kvalitet života na selu pretežno radeći na projektima posvećenim umetnosti, sportu, preduzetništvu i poljoprivredi.

N.Š.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana