Graničar poklonio opremu fudbalskom klubu “Konak 1926”

0 1.228

Poljoprivredno društvo “Graničar” iz Konaka je fudbalskom klubu “Konak 1926” za postignute rezultate poklonilo komplet opremu.
Radivoj Petrov direktor PD “Graničar” je u svom kabinetu svečano uručio dresove treneru Saši Orcu i Dejanu Nikolinu predstavnicima kluba KSK “Konak 1926”.


-“Poljoprivredno društvo “Graničar” dugo godina pomaže fudbalskom klubu a ovaj skroman poklon je za postignute izuzetne rezultate i ulazak u viši rang takmičenja. Čestitam našim fudbalerima i želim puno uspeha u daljem takmičenju. Graničar će svakako i dalje biti podrška fudbalskom klubu.”, rekao je Radivoja Petrov direktor PD “Graničar”.


-“Za deset godina od kako se klub ponovo aktivirao uspeli smo da uđemo u viši rang i od avgusta se takmičimo u A ligi FSG Zrenjanin. Trudićemo se da i dalje ostvarujemo dobre rezultate. Hvala direktoru Petrovu i Graničaru na poklonu i na dugogodišnjoj saradnji i podršci.”, rekao je Saša Orc trener FK “Graničar”.


-“Zahvalni smo direktoru Petrovu i Graničaru na pomoći. A liga je izuzetno jaka, cilj kluba je opstanak u ligi a za to će nam i dalje biti potrebna pomoć i podrška ali ne samo Graničara.”, rekao je Nikolin.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana