Popravka semafora nakon snažnog vetra u Sečnju

0 640

Veliko nevreme praćeno snažnim vetrom koje je pogodilo naselje Sečanj proteklog vikenda ostavilo je za sobom znatne materijalne štete na poljoprivrednim usevima i građevinskim objektima. Nažalost, ni semafori na raskrsnici puteva Zrenjanin-Vršac i međunarodnog graničnog prelaza sa Rumunijom nisu bili pošteđeni i takođe su pretrpeli oštećenja.
U cilju hitne reakcije i očuvanja bezbednosti saobraćaja, opština Sečanj brzo je reagovala i obezbedila popravku semafora u saradnji sa ovlašćenom firmom iz Subotice. Semafori su brzo popravljeni uz asistenciju saobraćajne policije, što je omogućilo normalizaciju saobraćaja na ovoj značajnoj raskrsnici.
Nevreme je ostavilo trag i na poljoprivrednim parcelama, gde su usevi pretrpeli znatne štete. Takođe, građevinski objekti nisu prošli bez oštećenja, a štete se još uvek procenjuju.
“Bezbednost naših sugrađana i normalno funkcionisanje saobraćaja su prioritet. Odmah po saznanju o oštećenju semafora, reagovali smo i organizovali ekipe koje su brzo intervenisale. Hvala ovlašćenoj firmi iz Subotice koja je pritekla u pomoć, kao i saobraćajnoj policiji koja je obezbedila neophodnu podršku. Ovo je primer kako uz dobru saradnju možemo brzo rešavati nepredviđene situacije i očuvati bezbednost naših građana”, izjavio je Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana