Hercegovina doživela rezultatsku katastrofu

784

U 10. kolu PRLS Hercegovina iz Sečnja je gostovala lideru prvenstva ekipi Sivac 69. Utakmica je odigrana u Crvenki u legendarnoj dvorani Slobodan Cile Mišković. Na ovo gostovanje sečanjci su otišli u destkovanom sastavu. Iz opravdanih razloga na put nisu pošliSebastijanov, Meljanac, Šešlija, Sukić, Vučković i već duže vreme povređeni Pungul.

Podmlađena ekipa Hercegovine uspela je da parira sivčanima samo u uvodnom delu meča. U prvih 15 minuta igra se gol za gol, tada domaći igrači pojačavaju igru u odbrani i preko Cabaia i Kopanje kontranapadima rešetaju mrežu gostiju. Na poluvremenu je 22-14 za Sivac.

U drugom delu utakmice treneri su dali šansu svim igračima a mladi igrači Hercegovine prave veliki broj tehnicčkih grešaka što kažnjava najbolji igrač ovog susreta levi bek domacćih Slavuljica, pa je na kraju 44-27.

-„Doživeli smo rezultatsku katastrofu i pre meča mi je bilo jasno da u ovom sastavu teško možemo napraviti rezultat ali nisam očekivao ovakvu indolentnost i ne zalaganje mojih igrača. Razumem tehničke greške u napadu ali ne borbenost u odbrani je ono što me čini nezadovoljnim. Mnogi mladi igrači koji su dobili šansu u ovom meču trebalo bi da se zapitaju da li zaslužuju dres koji nose. Moramo ove nedelje da ispravimo greške i oporavimo ekipu jer nas u nedelju očekuje derbi protiv ekipe Jabuke na domaćem terenu“ za NMR Info izjavio Darko Ivković trener rukometnog kluba Hercegovina.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.