Hercegovina osvojila treće mesto

1.035

U poslednjem kolu PRLS Sever Hercegovina iz Sečnja je ugostila ekipu ŽSK iz Žablja.

Gosti su na ovaj meč doputovali u nekompletnom sastavu, pa su standardni Šešlija i Andrijašević u dogovoru sa trenerom ostali na klupi, a povređenog Komara i Miloševića su zamenili Meljanac i Šukić.

Od početka susreta sečanjci igraju odličnu odbranu, a sve što propuste ispravlja odlični kapiten Novaković na golu, pa je na startu 6:1 za Hercegovinu. Posle desetak minuta trener Ivković iz igre izvodi Zubca, Sebastijanova, Miladinova i Novakovića, a mladi igrači domaćih igraju odlično i na poluvremenu je  19:11 za Hercegovinu.

U nastavku meča trener Ivković proba različite odbrambene varijante, te je na kraju 35:33 za ekipu Hercegovine.

Strelci za Hercegovinu:

Šukić i Aćimović po 7 , Čorlija i Popara po 4, Meljanac i Miladinov po  3, Sebastijanov 2 i Novaković D. 1.

Strelci za ŽSK:

Marjanović 8 ,Dragoljević 7, Regodić 6, Zekonja 5, Bilić 4 i Smoljan 3.

-“Ovom pobedom ekipa Hecegovine je završila takmičenje u PRLS Sever na trećoj poziciji. Planirano smo ostvarili. Cilj na startu prvenstva je bio opstanak u rangu takmičenja i integracija mladih igrača. Treće mesto je pomeni više od planiranog, ali kako se sutuacija odvijala mogli smo biti i drugi. Pored toga, za mesto u startnoj sedmorci su se izborili Komar i Popara, a značajnu minutažu su  upisali Meljanac, Čorlija i Šukić. Možda je bilo i više prostora za igru mlađih igrača, ali sam ipak pristalica toga da igrač sam mora da se izbori za mesto u timu” – izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Hercegovina”.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.