Jaša opet najbolja

0 610

Tokom vikenda Sečanj je bio domaćin ljubilarnih 50 – tih seoski sportskih igara Opštine Sečanj.
Učešće su uzele sve mesne zajednice u ovoj opštini. Bodovno ukupni pobednik je bila MZ Jaša Tomić, drugi je bio Sečanj, a treća Boka.
Evo i pobednika po sportovima. U košarci je što se tiče muškaraca najbolji bio Krajišnik dok je kod devojaka najbolja bila ekipa Konaka. U fudbalskom nadmetanju kod muškaraca je najbolji bio Sečanj, dok je kod devojaka prvo mesto osvojila Sutjeska. U konkurenciji odbojkaša pobedio je Sečanj, dok su najuspešnije odbojkašice bile iz Jaše Tomić. U rukometnom nadmetanju kod muškaraca je slavila ekipa Jaše Tomić dok je kod devojaka najbolji bio Sečanj. U Streljaštvu je u muškoj konkurenciji najbolja bila Boka dok je kod dama najbolja bila Banatska Dubica. U pikadu je u obe konkurencije slavila banatska Dubica. Takmičenje u nadvlačenju konopca je bilo veoma zanimljivo, a kod muškaraca je slavila Sutjeska dok je kod dama najbolja bila Boka. Što se tiče stonog tenisa kod momaka je najbolja bila ekipa Konaka dok je kod devojaka slavila ekipa Jaša Tomić. U atletskim takmičenjima u obe konkurencije najbolja je bila ekipa Jaša Tomić. U šahu, kuglanju i bacanju kamena sa ramena takmičenje se odvijalo samo u muškoj konkurenciji. U kuglnju je slavila ekipa Jaša tomić, u bacanju kamena sa ramena Sečanj, a u šahu je najbolji bio Krajišnik.
Svi učesnici su bili prezadovoljni organizacijom i druženjem na ovim igrama, a svi već sada željno očekuju naredne igre, a još nije poznato ko će biti domaćin igara naredne godine.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana