Jaša Tomić pobednik 59. Sportskih igara opštine Sečanj

0 1.675

Na rukometnom terenu “Hercegovina”, u petak, 6. avgusta, svečano su otvorene tradicionalne 59. Sportske igre opštine Sečanj. Takmičari u muškim i ženskim konkurencijama, nadmetali se u malom fudbalu, rukometu, odbojci, košarci, stonom tenisu, atletici, nadvlačenju konopca, šahu, kuglanju, sportskom ribolovu, streličarstvu i pikadu.
Igre je svečano otvorila zamenik predsednika opštine Sečanj Biljana Savović, koja se svim takmičarima poželela dobrodošlicu, kako navodi, na tu veliku sportsku manifestaciju.
-“Svim učesnicima i takmičarima želim dobre rezultate, a pubilici da navijaju za svoje ekipe. Igre nisu samo takmičarski deo, igre su nešto više od toga. To je razvijanje tolerancije, poštovanja i ljubavi. Tako neka bude i na ovim terenima. Srećno svima.” – izjavija je Biljana Savović, svečano otvorivši pedeset devete po redu Sportske igre opštine Sečanj.
Tokom dvodnevnog nadmetanja, takmičari su svoja sportska umeća prikazali u dvanaest različitih disciplina.
Nakon sabranih rezultata iz svih sportskih disciplina, proglašeni su najbolji. Pobednici u muškoj konkurenciju su takmičari Jaše Tomić sa 115 sakupljenih bodova, dok su kod dama prvo mesto zauzele takmičarke tima Sutjeska sa 100 bodova. Jaša Tomić je sveukupni pobednik 59. Sportskih igara opštine Sečanj.
1. Jaša Tomić – 202 boda
2. Sutjeska – 180 bodova
3. Krajišnik – 162 boda
4. Boka 156 bodova
5. Jarkovac – 137 bodova
6. Banatska Dubica – 96 bodova
7. Neuzina – 80 bodova
8. Konak – 55 bodova
9. Sečanj – 29 bodova
10. Šurjan – 29 bodova

Sečanj je ove godine zabeležio rekordno slabe rezulatate ali ne zbog slabe igre takmičara, nego zbog bojkota i neučestvovanja na igrama sečanjske omladine.
Izvor: Sportski.rs
foto: Zoran Bogaroški

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.