JAŠATOMIĆKI ŠAMPIONI

0 1.274

Na jučerašnjoj utakmici Područne lige Zrenjanin u kategoriji kadeta, ekipa Fk Radnički 1911 igrala je protiv Omladinca iz Botoša. Iako rezultat nije bio važan, domaća ekipa je igrala za svoje verne navijače i onako kako su tokom prvenstva igrali. Rezultat meča je 11:0 a odličnom igrom i postignutim golovima je uživala publika koja ih je nagrađivala ovacijama i gromoglasnim aplauzima. Strelci: Jakšić 4, a Šujko, Špaček, Penov, Peka, Đorđević i Gabor po 2 gola. Ostaje još samo jedno kolo ali ubedljivim prvim mestom na tabeli sa osvojenih 43 boda, deset više od drugoplasirane ekipe Banata, kadeti Radničkog 1911 su šampioni lige.
Posle odigrane utakmice komesar takmičenja lige kadeta Vavan Dragan svečano je uručio pehar Ivanu Penovu, kapitenu Fk Radničkog 1911. Tom prilikom je Dragan Vavan čestitao šampionima i poželo da i dalje ređaju samo pobede.
Kadeti koji su doneli pehar u tribine Radničkog 1911 su: Šujko Stevica, Jovan Varga, Vuletaš Tomislav, Vuletaš Steva, Ivan Penov, Jakovljević Aleksa, Sabo Nikola, Grabić Milan, Peka Matija, Jakšić Nemanja, Špaček Norbert, Đorđević Stefan, Kitanović Božidar, Gabor Tomislav, Lukač Uroš, Marinković Tomislav, Kojić Živojin, Ćosić Ivan i trener Milivoje Savić.
Uprava kluba je organizovala malu zabavu za ove momke jer su oni to zaslužili svojim radom i zalaganjem.
-„I došao je taj dan, prvi cilj je ostvaren. Pehar za šampiona kadetske lige je stigao na našu adresu. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim navijačima koji su pratili ove momke, roditeljima koji su davali bezuslovnu podršku, a posebnu zahvalnost za današnji dan dugujemo Magdaleni i Robiju Špačeku, Mirku Jakšiću, Dejanu Kostiću, Danki Peki i Jeleni Bećir koji su omogućili da ovo slavlje bude baš takvo kakvo ovi momci i zalužuju.“ rekao je Milivoje Savić trener kadetske ekipe Radničkog 1911.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana