JUNACI DANA

1.451

Miroslav Varga, Boris Guran, Vukašin Nikolić, Nikola Đakovački, Dalibor Molnar i Jovan Bogdanović. Zapamtite ova imena.
Za nedelju, 22. april je bio zakazan turnir M14 u Senti. Jedan po jedan igrač RK „Radnički“ iz Jaše Tomić je zbog povrede „ispadao iz stroja“, a neki su išli i na ekskurziju… Noć uoči turnira, ostalo je na spisku samo ovih 6 momaka. Ali tu nije kraj… I njihov trener nije mogao da izostane sa posla, a za to se borio do kraja i nije uspeo. Obavestio je momke da „u borbu“ moraju sami.
NIKO OD NJIH SE NIJE DVOUMIO!
U dogovoreno vreme su zajedno sa ekipom RK „Hercegovina“ iz Sečnja otputovali u Sentu. Roditelji i ljudi iz rukovodstva kluba su zamolili Filipa Zupca da pazi na njih i da im se nađe.
U 10:40 je počinjala njihova utakmica protiv Sente. Odbili su pomoć, koju im je ponudio delegat da im se priduže igrači neke druge ekipe, jer bi u tom slučaju izgubili službenim rezultatom. Kapiten je odsečno odgovorio delegatu: „Hvala, ne treba nam niko. Pobedićemo ih nas šestorica“!
Krenulo je ne baš dobro po njih. Gubili su na poluvremenu sa 5:4, ali u drugom poluvremenu prave potpuni preokret i pobeđuju rezultatom 12:7.
Na poslednjoj utakmici na turniru – ista priča!
Opet ista šestorka pobeđuje i to ekipu Obilića iz Novog Kneževca 22:18 (10:5).

Nekim njihovim vršnjacima je komplikovano i da odu na trening kada pada kiša, ali za ove borce ne postoje granice kada je rukomet u pitanju!

KAPA DOLE, JUNACI!

Izvor: Rukometni savez Vojvodine

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.