Kućna dostava pica tik pored nas – Mrchoni’s pizza

0 2.207

Mrchoni's pizza-01Gladni ste, a mrzi vas da sami spremite i voleli biste da to neko uradi umesto vas? Sada je to i moguće u maloj kućnoj dostavi pica, u Sutjesci, tik tu do nas, sa sjajnim picama koje pravi majstor Mrča i majstorica Gabi po i više nego povoljnim cenama. Za jednu malu radionicu, koja okupila čitavu porodicu u sjajan biznis, prave se pice odličnog kvaliteta a još boljeg ukusa i izbora, u šta se redakcija našeg portala i sama uverila.

Ova kućna dostava vam nudi sve, od klasične pice Kaprićoze kojoj idealan ukus doprinose specijalni recepti, (koje majstor ali i majstorica nisu hteli da otkriju) preko izvrsnog specijaliteta kuće – pice sa suvim vratom i kajmakom, neobične kombinacije punog ukusa. Tu je zatim i miljenica svih mušterija koji vole i nešto ljuću varijantu. Za njih je majstor Mrča pripremio Đavolju picu, za koju ime samo govori. Nju samo koji prstohvat mešavine začina, čili sos i kulen kobasica pretvaraju u pravi specijalitet za sve ljubitelje malo “vatrenijeg“ ukusa.
Mrchoni's pizza-02
Ovu već bogatu ponudu, a ujedno i najpopularniju kod svih ljubitelja pica – đakonija, u ovoj radionici doprinela je pica Gurman, kao i pica Chicken. Ova prva, koja se ujedno može nazvati i pravom srpskom picom, pored klasičnog sastava: sira, sosa, i šunke ima i sušenu slaninu kao i jaje po želji. Pica Chicken je sa druge strane za ljubitelje nešto laganijeg ukusa, pa pored belog mesa ima samo sir i paradajz sos, ipak, ona je izvrsna i hvaljena uglavnom od strane nežnijeg pola, kaže majstorica Gabi.

Ipak, da svi ljubitelji pica budu zadovoljni pa čak i oni koji meso ne preferiraju, ova kućna dostava pica nudi i picu Vegeterijanu, koju čini sjajna mešavina sezonskog povrća i paradajz sosa, kai i picu Margaritu za sve one koji na pici vole samo sir.

Mrchoni's pizza-09Pice naravno možete naručiti svakog dana od 17 časova do 1 sat posle ponoći, vikendom čak i posle 1 sat. Kućna dostava se za sada vrši samo po Sutjesci i Banatskom Despotovcu, a za sva druga mesta po pice se dolazi lično u Tudora Vladimireskua, broj 50.

Postoji mogućnost pripremanja većeg broja pica za različite proslave, godišnjice, rođendane i druge vrsta okupljanja i pre početka radnog vremena. Za više informacija, ali i za poručivanje pozovite broj 063 83 58 876 i 023 851 254

Posle samo jedan dan od naše posete radionici, bili smo gosti na Pizza party koje je organizovano u kafiću „Ziks“ u Jaši Tomić gde je prezentovan ceo asortiman pica Mrchoni’s iz Sutjeske.

Ekipa NMR Info
Mrchoni's pizza-08

Galerija slika iz radionice i sa Pizza party u Ziks-u.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana