Laka pobeda Radničkog 1911

845

Utakmica 20. kola PFL Zrenjanin odigrana u nedelju, 7. aprila 2019. godine između Radničkog 1911 i gostujuće ekipe Borca iz Alekandrova pred oko 150 gledalaca.
FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić
Savkov, Latković, Trikić, Bjeletić, Oprijan, Tasić, Zambo, Furtula, Raič, Miletić i Pejin.
Na klupi: Milunov, Škorić, Bajić i Živanov.
FK „Borac“ Alekandrovo
Medić, Kovačević, Opačić, Samulov, Bošnjak, Brakus, Grujić, Todorov, Živković, Toškov i Zečević.
Na klupi: Majstorović, Medić V., Medić M i Rakić.
Delegat FSP: Šokanić Petar iz Kikinde
Glavni sudija: Kovač Kristijan iz Mokrina
Prvi pomoćnik: Letić Vuk iz Kikinde
Drugi pomoćnik: Stojadinov Ivan iz Kikinde
Očekivana i prepoznatljiva igra ekipe Radničkog 1911 na svom terenu ni ovog puta nije izostala. Ređali su se žestoki pritisci na gol gostiju koji su teškom mukom odolevali a posebno je za to zaslužan golman gostujuće ekipe Medić koji je i pored tri primljena gola definitivno igrač utakmice. Medić je branio i neodbranjivo i zahvaljujući njemu Borac odlazi sa samo tri primljena gola. Prvi gol za Radnički 1911 konačno postiže Pejin u 26. minutu igre i najavljuje svoj povratak i pregršt golova na koje smo navikli kada je on u pitanju.
Drugo poluvreme u potpunosti pripada domaćinima a slaba igra gostiju deluje kao da i nisu bili motivisani za nešto drugo. Miletić postiže gol u 65. minutu a Tasić u 84. minutu igre. To je bilo sve što se dalo videte na ovoj utakmici i Radnički 1911 osvaja tri boda pobedom 3:0.
-“Radnički 1911 posle pet odigranih kola u prolećnjem delu sezone, jednim porazom, jednom nerešenom utakmicom i sa tri pobede najavljuje mnogo više od onog što su pojedini mislili i planirali. Verujem u moje igrače i rukovodstvo i odličnom igrom dokazujemo da se naš plan opstanka u ligi više ne dovodi u pitanje” izjavio je Vukašin Baćina, predsednik FK “Radnički 1911”.
U 21. kolu Radnički 1911 na svom terenu dočekuje Vojvodinu iz Novog Miloševa.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.