Laka pobeda Radničkog

0 891

Radnicki-Crvenka 2 - 01

U utakmici šestog kola DRLS rukometaši Radničkog su dočekali  ekipu Crvenke 2 koja je na ovu utakmicu doputovala u oslabljenom sastavu.

Od starta utakmice domaći su dobrom igrom u odbrani i lakim golovima iz kontranapada ostvarili već značajnu prednost na sartu ovog meča. Trener domaćih Ivković je posle destak minuta dao šansu mladim igračima  koji je uspešno koriste, pa je na poluvremenu 16:9 za Radnicki.

U drugom delu igre je potpuno ista slika na terenu a prednost domaćih se konstantno povećava, pa je na kraju 39:27 za jašatomićane.

Strelci za Radnički su bili Rikalo 7, Kalapiš 4,Janjić 2, Zubac 1, Parivodić 2, Slavković 8, Popović N. 2, Parkajić 1, Miladinov 5 i Fazekaš 7.

-“Mladi sastav gostiju je pokazao sve elemente rukometne igre po kojima je poznata crvenačka škola rukometa, ali jednostavno su isuviše mladi da bi bili konkurentni u ovom rangu takmičenja. Dali smo šansu našim mladim igračima i oni su je iskoristili na pravi način. Prve značajnije minute su upisali Gađan, Parkajić, Zubac  i Popović, svi iz generacije 98-99  i  sa već standardnim Kalapišem, Savićem i Avdalovićem iz generacije 96-97 pokazali da za budućnost ne treba brinuti” za NMR Info izjavio Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Radnički”.

Radnicki-Crvenka 2 - 10

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana