Lider bez problema u Rumi

0 996

RK “Ruma“ Ruma – RK “Hercegovina“ Sečanj 34:39
RK Ruma - RK Hercegovina 21U ponedeljak, 25. marta 2013. godine u Sportsko-poslovnom centru u Rumi pred oko stotinak gledalaca odigrana prvenstvena rukometna utakmica 17. kola Lige DRLS-sever između domaće ekipe Rume iz Rume i Hercegovine iz Sečnja.

RK “Hercegovina“
Šarenac, Berta, Savović, Pešut, Miladinov, Komar, Vukoje, Rikalo, Andrijašević, Nikolić, Novaković, Damjanov, Pašajlić, Milošević, Belić i Milićević.

RK “Ruma“
Todorović, Vasić, Nenadović, Šobić, Lazić, Sučić, Krantić, Kitanović, Petrešević, Vukašinović, Zuber, Dejković, Berić i Veselinović.

Sudije: Branislav Ćirković iz Bačke Palanke i Dragan Višekruna iz Novog Sada.

Delegat: Zlatko Kostić iz Obrovca

Na gostovanje ekipi Rume iz istoimenog mesta ekipa Hercegovine je pošla sa velikim ambicijama. Da su ambicije bile sa razlogom opravdane pokazala je i sama utakmica.

Na samom početku utakmice domaćin uspeva da parira lideru na tabeli i u prvih 15 minuta igra se u egalu, od 15. minuta zbog tehničkih grešaka domaćih i nekoliko izgubljenih lopti Hercegovina dolazi do prve značajnije prednosti koju zadržava do poluvremena.

Početkom drugog poluvremena odbrana 6-0 koju forsira trener Hercegovine, Čorlija konačno počinje da funkcioniše odlično. Igrači iz Rume se ne snalaze u napadu i omogućavaju gostima da preko kontri i polukontri povećavaju prednost iz minuta u minut tako da ona u pedesetom minutu iznosi +11 za goste. Od tog momenta iskusne Andrijaševića, Miladinova i Damjanova zamenjuju Zubac, Aleksić i Komar i samo zahvaljujući njihovom neiskustvu i greškama domaćin uspeva da smanji rezultat i utakmica se završava sa pristojnih 5 golova za goste.

Golove za Hercegovinu:
Nikolić 12, Belić 6, Miladinov 5, Andrijašević 4, Dragutinović 3, Komar 2, Damjanov 2, Milošević 2, Aleksić 1, Rikalo 1, Zubac 1.

RK Ruma - RK Hercegovina 25 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana