Likovna kolonija “KRAJIŠNIK 2019”

0 1.202

U sklopu programa proslave Dana sela Krajišnik, pod pokroviteljstvom opštine Sečanj i mesne zajednice Krajišnik održana je likovna kolonija “Krajišnik 2019”. Drugu po redu likovnu koloniju organizovale su sestre Milena, Milica i Mirjana.
Slikari su radili u centru, ispred osnovne škole dostupni pogledima ljubopitljivih meštana a likovnu kolonije obišao je i Predrag Rađenović predsednik opštine Sečanj.

-“Likovna Kolonija – KRAJIŠNIK 2019 je protekla baš onako kako smo očekivali-sjajno! Odazvali su nam se izuzetno talentovani i kreativni slikari. Pristigli su iz Sombora, Beograda, Novog Sada, Sečnja, Zrenjanina, Botoša, Novih Kozaraca… Spojili smo po karakteru slične ljude, i kada su se napokon sastali, i upoznali, preostalo im je samo da se bace na posao, i rade ono što najbolje umeju – da stvaraju! Tematika nije postojala, nismo hteli da ih ograničavamo, ipak su to umetnici, tako da smo dobili razne forme, apstrakcija, pejzaže, slike kuća, mrtve prirode, anđela,…i jedan divan mural – fudbaler” izjavila je Milena Škrbić organizatorka likovne kolonije.
Sponzor likovne kolonije “Krajišnik 2019” bila je firma “Signit” koja je donirala akrilne slikarske boje, deo iz svog velikog asortimana proizvoda.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.