Loš početak prolećnog dela PRLS za rukometaše Hercegovine iz Sečnja

368

Pred utakmicu 12. kola protiv Crvene Zvezde iz Mokrina sečanjci su važili za favorite. Po svemu prikazanom na terenu hale u Mokrinu to nije bilo tako.
Sam početak susreta je doneo izjednačen duel. Upeli su gosti iz Sečnja u dva navrata u toku prvog poluvremena da povedu sa 3 gola prednosti, ali mladi mokrinčani stižu tu prednost, pa se na odmor odlazi sa nerešenim rezultatom 16:16.
U drugom delu utakmice domaći se bolje snalaze i u 32. minutu vode sa 18:16. Uspela je gostujuća ekipa da održi rezultatski priključak do 46. minuta. Nemoguće je nabrojati greške i promašaje u narednih 10 minuta, kao da su se takmičili igrači Hercegovine ko će više puta pogrešiti. Na to se nadovezuje i očajna igra u odbrani te mokrinčani uspevaju da povedu sa 31:25 u 56. minutu. Sve što su gosti uspeli do kraja je da ubalaže poraz. Na kraju zaslužena pobeda domaćih 33:30.
-“Odigrali smo lošu odbranu i to je razlog poraza. Teško se može dobiti utakmica kada se prime 33 gola. Jednostavno smo stajali u odbrani i čekali da igrači Crvene Zvezde naprave grešku. Zabrinjava me odnos prema utakmici, podcenili smo protivnika i to nam se obilo o glavu. Moramo u toku nedelje da ispravimo greške, jer nas u subotu od 18 časova očekuje duel na našem terenu protiv ekipe Apatina” izjavio je za NMR Info Darko Ivković trener Hercegovine.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.