Lovci lovačkog udruženja „Gornji Tamiš“ iz Boke donirali vazdušnu pušku neuzinskim strelcima

0 1.267

Lovci i rukovodstvo lovačkog udruženja „Gornji Tamiš“ iz Boke, motivisani rezultatima koje su neuzinski osnovci postigli na nedavno održanom opštinskom i okružnom takmičenju u streljaštvu, prepoznali su potrebu da se deci iz osnovne škole „Braća Stefanović“ iz Neuzine pomogne u materijalnom smislu.
Jednoglasno je doneta odluka da se školi u Neuzini donira jedna vazdušna puška, čime bi se stekao minimum uslova da ova, kao i druga zainteresovana deca treniraju i na taj način budu dodatno motivisana za postizanje novih sportskih uspeha.
Shodono tome predsednik ovog lovačkog udruženja Branislav Arađanski i predsednik Lovačkog društva „Jastreb“ iz Neuzine Dalibor Trifunov danas su uručili jednu vazdušnu pušku ovoj školi.
Arađanski je ovom prilikom istakao da se u LU „Gornji Tamiš“ Boka posebno vodi računa o lovačkom podmlatku, te da se na ovaj način nastavlja sa negovanjem pozitivnih vrednosti, a koje sa sobom nose streljaštvo i lov. Imenovani je istakao da se nada da će ovim činom dati dodatni podstrek sadašnjim i budućim naraštajima za bavljenje ovim plemenitim i časnim sportom.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana