Mačor „kleptoman“ prijavljen policiji

0 385

Jedan bračni par penzionera iz Sautemptona u Velikoj Britaniji odlučio je da prijavi policiji svog mačora Oskara koji je svakodnevno krao razne predmete od komšija i donosio ih kući.
Sve je počelo pre nekoliko meseci, kada je Oskar, star čitavih 13 godina, počeo da donosi najrazličitije predmete.

Najčešće su to bile čarape, a jednom je doneo baštenske rukavice. Njegovim vlasnicima postalo je veoma neugodno kada je počeo da donosi delove ženskog donjeg veša. Dešavalo se da dovuče i po desetak „trofeja“ dnevno.

- Prodaja jagoda -

Ocenivši da je to previše i očekujući da će ljudi iz komšiluka početi da se žale, bračni par je odlučio da o svom mačoru kradljivcu obavesti policiju.

Zabrinuti zbog mogućih neočekivanih reakcija komšija, bračni par se ipak nada da će imati u vidu da je lopov koji se uvlači u njihove domove samo jedna obična mačka, a ne neki kriminalac.

Kako prenosi list „Sautern dejli eko“, Oskarova „kleptomanija“ i dalje traje, ali njegovi vlasnici ne žele da ga vrate u azil za napuštene životinje odakle su ga doveli prošlog Božića.

„Teško je odvojiti se od tako umiljate životinje koja se trudi da vas svakog dana obraduje nekim ‘poklončićem'“, kažu oni.
Izvor: Mondo

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana