Maturanti proslavili svoje veče

1.152

Srednja škola je divan i gotovo bezbrižan period života. Svake godine profesori isprate jednu generaciju. Ovog puta to su bili učenici rođeni 1999. godine.

Salu Doma kulture u 19h napunili su učenici, profesori, roditelji i svi koji su došli da pozdrave maturante gimnazijskog i ekonomskog odeljenja Srednje škole „Vuk Karadžić“.

Na početku priredbe direktorka škole Zorica Novaković obratila se prisutnima naglasivši da je generacija koju škola ispraća bila sjajna u svakom pogledu. Tom prilikom proglašeni su i učenici koji su se posebno istakli i dodeljene su im nagrade. Najbolji učenik automehaničarskog odeljenja je Stefan Bosilko, u ekonomskom odeljenju to je Jelena Čolović, a zvanje učenika generacije poneo je Nikola Denda, učenik gimnazijskog odeljenja.

Razredi su pripremili video klipove u kojima su se na duhovit i zabavan način predstavili. Razredne starešine Danijela Aleksić i Dragana Aleksić takođe su se obratile publici tim putem. Na samom kraju priredbe na binu su se popeli učenici koji su ove godine završili 4. razred srednje škole. Uz osmehe su pozdravili publiku.

Nakon priredbe maturanti i maturantkinje u prelepim odevnim kombinacijama fotografisali su se sa članovima porodice i prijateljima, nakon čega su nastavili proslavu u hotelu „Crveni cvet“.

J.Č.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.