Ministar Vanja Udovičić posetio osnovnu školu „Slavko Rodić“ u Krajišniku

0 760

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je OŠ „Slavko Rodić “ u Krajišniku gde se upoznao sa situacijom u sportu u opštini Sečanj.
Ministra Udovičića dočekali su Miomira Milošević predsednica privremenog organa opštine Sečanj, direktor škole Dragan Jevtić, načelnik Srednjobanatskog okruga Predrag Rađenović, Nebojša Meljanac, članovi lokalne samouprave, Momir Rnić proslavljeni olimpijac, kao i Violeta Todorov koja je postigla izuzetne rezultate na Svetskom prvenstvu u paratekvondou održanom u Antaliji.
Ministar Udovičić je prilikom posete razgovarao sa predstavnicima lokalne samouprave i sportistima o važnosti unapređenja sistema sporta i sportske infrastrukture u malim sredinama.
„Violeta je osvojila bronzanu medalju u kategoriji do 49 kilograma i dobar je primer da je uspeh odluka da ne odustajemo, da sport u svakom kutku Srbije stvara najbolje na svetu i da je svako mesto u našoj Srbiji polazna tačka na putu ka šampionskim sportskim rezultatima“, rekao je ministar Vanja Udovičić.
Nastavljena je i redovna akcija opremanja školskih fiskulturnih sala, te su danas nove komplete sportske opreme i rekvizita uručene školi i sportskim klubovima.
Miomira Milošević predsednica privremenog organa opštine Sečanj se zahvalila ministru na poseti i sportskoj opremi koju je doneo.

Izvor: ZrKlik

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.