Nikoliću lepo na Kosovu

0 745

nikolic-4Rukometaš Aleksandar Nikolić je karijeru započeo u rodnom mestu Jaša Tomić, a kroz karijeru je uspešno nastupao i za Proleter, Hercegovinu i ŽSK Žabalj.

Trenutno nastupa za Mokru Goru iz Zubinog Potoka, a to je jedna od retkih ekipa sa Kosova, koja je ostala da se takmiči u srpskim takmičenjima. Pored Nikolića u klubu je i trener Nedeljko Vučković, dobro poznati stručnjak iz Sečnja.

Mokra Gora se trenutno takmiči u Super B Ligi i nalazi se na deobi prvog mesta sa ekipom Dubočice iz Leskovca. Ekipa iz Zubinog Potoka trenutno ima skor od 4 pobede i jedan nerešen rezultat, a taj remi se dogodio upravo proteklog vikenda u duelu sa ekipom Proletera.

Kako ocenjuješ dosadašnji deo prvenstva?

Veoma sam zadovoljan početkom prvenstva, nalazimo se na deobi prvog mesta se ekipom Dubočice, a sigurno da sam još zadovoljniji činjenicom da pružamo sjajne igre i da posle 5 kola nemamo poraz.

nikolic-1

Kakve su ambicije Mokre Gore u ovoj sezoni?

Ambicije Mokre Gore su od samog starta vrlo jasno precizirane, a to je osvajanje prvog mesta u Super B ligi i samim tim plasman u elitni rang takmičenja.

Kako si se uklopio u ekipu?

U Zubinom Potoku boravim od 01.08.2016, od samog početka priprema. Uklapanjem u novi klub i u novu sredinu sam sasvim zadovoljan, uprava kluba i saigrači su me sjajno prihvatili što mi je zaista mnogo važno. Svojim učinkom sam takođe zadovoljan, iskreno se nadam da ću uz rad sa trenerom Nedeljkom Vučkovićem još dosta napredovati i da ću pružati svoj maksimum u narednom periodu.

nikolic-2

Kakvi su uslovi za život i treniranja na Kosovu?

Zubin Potok je mesto koje se nalazi na samom severu Kosova. Uslovi za život, rad i treniranje se ne razlikuju od uslova u bilo kom gradu u Srbiji. Mokra Gora ima odlične uslove za treninge, a i same utakmice posmatra veliki broj ljubitelja rukometa iz Zubinog Potoka i okoline. Od samog dolaska ovde nisam osetio strah, a uglavnom i meštani ovde žive bez straha i neke tenzije da bi se nešto moglo desiti – rekao je Nikolić za Ilovezr.

nikolic-3

Izvor: Ilovezrenjanin

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana